Nieuws

Het Biergilde “de 7 Aeren”, waarin zich een groot aantal Liemers thuis bierbrouwers zich sinds 2015 hebben verenigd, organiseert op zondag middag 30 october een bierproeverij van eigen gebrouwen bockbieren. De proeverij vindt plaats in Proeflokaal Wittenburg aan de markt in Zevenaar
en begint om 14.30. Er zullen een 5 tal bockbieren worden gepresenteerd met toelichting door de brouwer. Tijdens de proeverij kunnen de deelnemers bepalen naar welke brouwer de (wissel)trofee voor het beste bockbier dit jaar gaat. Voor deelname aan de proeverij kunt u zich opgeven via mail: elzelien@proeflokaalwittenburg.nl . ­Deelname vergoeding is 14,95 inclusief kleine hapjes.

Nieuwe recepten

Nieuwe bieren of recepten hebben altijd onze aandacht. Onderlinge uitwisseling van recept resultaten en keuren van gebrouwde bieren vormt een vast onderdeel van onze activiteiten.

Brouwerij bezoek

Naast de gezamenlijke bierbrouw activiteiten gaan we ook op bezoek bij andere brouwerijen.

Brouwdag succesvol

Een aantal keren per jaar brouwen we gezamenlijk bier. Ieder met zijn eigen bierinstallatie. Onderlinge ervaring uitwisseling tijdens het brouwen biedt dan een goed en gezellige manier om je bierbrouw...

Beste bier van het gilde

Jaarlijks kiezen we het “best bier” uit wat door een biergilde brouwer is gebrouwen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking!

Tijdens onze Gilde bijeenkomsten ontvangen we regelmatig gasten die een lidmaatschap overwegen. Een  lidmaatschap kan per maand ingaan waarna een contributie bijdrage van 50 euro volgt voor een periode van minimaal 12 maanden. (plus eenmalige adm. kosten van 15 euro)

Download onze folder via de knop hieronder

Of gebruik het contactformulier