Nieuws

Jos brouwt het beste bockbier van de Liemers!

Liemers Biergilde “de 7 Aeren” heeft op 22 october samen met Wittenburg Eten en Drinken voor de vierde keer een bockbier proeverij georganiseerd.

Er werden een 5 tal bockbieren geproefd en  gepresenteerd met toelichting door de brouwers. Tijdens z’n proeverij bepalen de deelnemers naar welke brouwer de (wissel)trofee voor het beste bockbier 2023 gaat.

Dit jaar werd het bokbier van Jos als beste geselecteerd door de deelnemers en hij mag dus de wisseltrofee tot volgend jaar meenemen.

Je kunt ons nu ook op Facebook volgen!

Nieuwe recepten

Nieuwe bieren of recepten hebben altijd onze aandacht. Onderlinge uitwisseling van recept resultaten en keuren van gebrouwde bieren vormt een vast onderdeel van onze activiteiten.

Brouwerij bezoek

Naast de gezamenlijke bierbrouw activiteiten gaan we ook op bezoek bij andere brouwerijen.

Brouwdag succesvol

Een aantal keren per jaar brouwen we gezamenlijk bier. Ieder met zijn eigen bierinstallatie. Onderlinge ervaring uitwisseling tijdens het brouwen biedt dan een goed en gezellige manier om je bierbrouw...

Beste bier van het gilde

Jaarlijks kiezen we het “best bier” uit wat door een biergilde brouwer is gebrouwen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking!

Tijdens onze Gilde bijeenkomsten ontvangen we regelmatig gasten die een lidmaatschap overwegen. Een  lidmaatschap kan per maand ingaan waarna een contributie bijdrage van 50 euro volgt voor een periode van minimaal 12 maanden. (plus eenmalige adm. kosten van 15 euro)

Download onze folder via de knop hieronder